گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

وقتی ظریف مقامات آمریکایی را غافلگیر کرد

مقام‌هایی در کاخ سفید اظهار داشتند که برخی دولتمردان آمریکا از تصمیم فرانسه به دعوت از وزیر خارجه ایران برای حضور در محل برگزاری نشست گروه هفت غافلگیر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی مقام‌های کاخ سفید روز یکشنبه گفتند که از ورود «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران به شهر «بیاریتز» در فرانسه و محل برگزاری نشست سران گروه هفت، غافلگیر شده‌اند.

 

به گزارش شبکه خبری «ان‌بی‌سی» یک مقام آمریکایی درباره ورود ظریف به محل برگزاری نشست گروه هفت گفت: «هیچکس چنین انتظاری را نداشت.»

 

این مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام وی نشده در ادامه گفت: «این سفر غافلگیرکننده بود.»

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکا گفتند که برخی در دولت این کشور نسبت به تصمیم دولت فرانسه مبنی بر دعوت از ظریف برای حضور در بیاریتز بدون اطلاع قبلی عصبانی هستند، اما نمی‌دانند که احساس «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در این مورد چیست.

 

این در حالی است که یک مقام فرانسوی که مایل به افشای نام خود نبود، غروب یکشنبه گفت که تصمیم به دعوت وزیر خارجه ایران به محل برگزاری نشست سران گروه-۷ پس از آن صورت گرفت که سران این گروه از جمله «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شنبه شب برای صرف شام دور هم جمع شدند.

 

خبرنگار روزنامه «گاردین» نیز همزمان گزارش کرد که ترامپ و دیگر سران گروه-۷ از برنامه پاریس برای گفت‌و‌گو با ظریف مطلع شده بودند.

 

یک دیپلمات فرانسوی در این زمینه گفت: «رئیس جمهور فرانسه روز گذشته با تمام سران گروه-۷ گفت‌و‌گو‌هایی انجام داد و به وضوح به آن‌ها در این زمینه اطلاع رسانی کرد.»

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار